Versterken van skills

Om een totaaladviseur te zijn, moeten we inzetten op het versterken van onze skills en vaardigheden, en dat op drie vlakken:

Technische skills

De basis is om steeds up-to-date te blijven over de technologische ontwikkelingen en de toepassing ervan in onze multifunctionele installaties. Met nadruk op multifunctioneel, want een integrale aanpak is nodig om in het hernieuwbare energiesysteem alles optimaal te laten verlopen.

Communicatie skills

Niet ons product, maar de service naar de klant staat centraal. Die service moeten we in mensentaal begrijpbaar maken aan de consument zodat we hen kunnen informeren over integrale oplossingen.

Digitale skills

Nieuwe digitale toepassingen brengen nieuwe en steeds geavanceerdere software mee. Dit moeten we begrijpen en kunnen vertalen om zakenpartners en de consument te kunnen bijstaan in hun keuzes. Mee zijn met de digitale oplossingen, zoals de digitale meter en domotica is van essentieel belang omdat heel wat van die oplossingen en systemen de katalysator zijn om energie, water en materialen efficiƫnter te gaan gebruiken.